Tryggere Ungdom Blogg

Kunngjøring av landsmøte og landskonferanse 2023

Kjære alle medlemmer av Tryggere Ungdom!

Tryggere Ungdom (TU) har med dette gleden av å innkalle til vår første landskonferanse og vårt 3. ordinære landsmøte 6-7.mai 2023 i Oslo.

Helgen blir en god mulighet for å lære mer om rus og ruspolitikk, og å bli kjent med andre som er aktive i Tryggere Ungdom og Foreningen Tryggere Ruspolitikk. Ikke minst er landsmøtet arenaen for å bestemme hvordan TU skal jobbe og hva TU skal mene i 2023 - 2025.

  • Hva: Landskonferanse og landsmøte i TU
  • Dato: 6-7. mai 2023
  • Hvor: Oslo

Kunngjøringen til årsmøtet finner du her. I kunngjøringen finner du enda mer informasjon om hvilke saker som skal behandles, hvordan du sender inn saker på forhånd og annen praktisk informasjon.

Landsmøtet og konferansen er åpent for alle kontigentbetalende medlemmer av TU mellom 15 - 30 år. Påmeldingsfrist for å være sikret servering er 1.april. Påmelding gjøres ved å registrere deg i dette skjemaet.

Valgkomiteen søker aktuelle kandidater til styret
Valgkomiteen leter etter engasjerte personer som vil sitte i sentralstyret vårt. Vil du være med å styre Norges eneste progressive ungdomsorganisasjon på rusfeltet, eller kjenner du noen som hadde passet til å gjøre det? Fristen for å melde eget eller andres kandidatur til sentralstyret er 27.mars. Ta kontakt med valgkomiteen på aandahl94@gmail.com

Ta kontakt

Hvis det skulle være noe du er usikker på, kan du enkelt ta kontakt med sekretariatet på tryggereungdom@gmail.com

Med vennlig hilsen,

Sentralstyret Tryggere Ungdom